Кабриолет Клуб България

Нека съберем колите без покрив под един покрив!
https://www.AutoDoc.Bg https://www.cabriozone.com
It is currently Tue Jan 21, 2025 4:42 pm

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Aug 19, 2009 4:44 pm 
Модератор

Автомобил: Opel Astra Cabrio
Тук пускам една темичка да се саберем всички колеги с марката опел и да се по-опзнаем и някой ако му трябва помощ савет да може малко по лесно да намери някой за да говорим.Като гледам в форума има доста колеги така че несе срамувайте да се представите na кратко + няколко снимки на колата си
Аз започвам първи
Неделчо от карлово притежавам астрата от 04.04.2009
Подобрения по колата неса правени освен оправянето на подгряването на седалката на шофиора смяна на предните дискове и апарати с по големите 256мм в процес на издирване на задни главини от кола с дискове съм.Дисковете и апаратите ги имам само главини търся и немога да намеря,слагане на равче под джапката,сменени са и фаровете + Ксенон мисля че е това
Ето и колата:
Image

Image

Profile  

PostPosted: Wed Aug 19, 2009 6:06 pm 
любител

Автомобил: Opel Astra F Bertone
Идеята никак не е лоша.Доста опелчета се появиха напоследък във форума.
Аз съм Антонио от град Радомир.На 20 години съм.Септември почвам първа година като студент в Техническият Университет в София и почвам да се нагласявам на Софийски начин на живот.Само не знам как ще я карам с кабриолетчето,че нещо много ме е страх за него...
По колата ми са направени доста промени от както е в мен от 30.04.2009г.
Големи преживявания имах с колата.Беше много лесно да кажа край и да захвърля всичко,но любовта и страстта ми към Опел(и по точно Астра)ме накара да задържа колата на всяка цена.Остава само да сменя номерата и всичко е ток и жица [smilie=dirol.gif]
Image
Image

Profile  

PostPosted: Fri Aug 21, 2009 7:55 am 
фен

Автомобил: Opel Astra F Bertone
хубава темичка... мойта астричка я имам от май месец 2008 г. Много съм доволен от автомобила само да бяха ги пуснали с екотек-а 101кс, а не 71 малко е слабичка... иначе като цяло е супер...

Много работи съм сменил/качил по нея :
1. Спортни пружини + амортесиори
2. Задното гърне съм го махнал пере така без него [smilie=cool.gif]
3. Цялата ходова част е нова шарнирчета, накрайници.... много здвар автомобил на 220000 км беше още с оригиналните шарнири накрайници! (дано изкара още толкова с тия [smilie=biggrin.gif] )
4. По двигател : лагерчета на генератора, всички гарнитур без на главата, ролки, ремъци пистов/ангренажнен, обтегача на пистовия ремък + ролката.. за др немога да се сетя сега ;) мисля че е това
5. Тавана от вътрешната страна съм го боядисал в черно да не се цапа поради това че нямам калъв....
6. Туниране на задния прозорец (фолио)

общо взето мисля че е това като за напред мисля ангелси очи + ксенон, цялосно боядисване на автомобила че има дребни забележки по боята в следствие на КОЗИ и некъдърни шофиори [smilie=dash2.gif] , но това са случки за които др път ще разказвам ;)

снимков материял др път, че в момента нямам снимки тук на work place

Profile  

PostPosted: Sun Sep 26, 2010 10:25 pm 
Модератор

Автомобил: Opel Astra F Cabriolet
Здравейте и от мен! Казвам се Данаил, от град Сопот.Колата я притежавам от 23.08.2010г - C14SE мотор - произведена в средата на 94год.Колата е вкарана от Италия Май месец тази година и аз съм първи собственик в БГ. Към момента освен обслужването след нейното закупуване,и термостата - който преди две седмици реши че няма да работи,друго не съм сменял.Занапред се очакват леки интериорни промени и смяна на тампони на заден мост - че с настоящите вече не е приятно за каране.Ами ето я и нея:
Image
Image
Image

Profile  

PostPosted: Fri Oct 01, 2010 11:53 am 
фен

Автомобил: opel astra
maksi wrote:
Идеята никак не е лоша.Доста опелчета се появиха напоследък във форума.
Аз съм Антонио от град Радомир.На 20 години съм.Септември почвам първа година като студент в Техническият Университет в София и почвам да се нагласявам на Софийски начин на живот.Само не знам как ще я карам с кабриолетчето,че нещо много ме е страх за него...
По колата ми са направени доста промени от както е в мен от 30.04.2009г.
Големи преживявания имах с колата.Беше много лесно да кажа край и да захвърля всичко,но любовта и страстта ми към Опел(и по точно Астра)ме накара да задържа колата на всяка цена.Остава само да сменя номерата и всичко е ток и жица [smilie=dirol.gif]
Image
Image

колга споко,
аз от 2005 съм с палатка пък колкото и да се шашках досега не сам имал проблеми с вандали
е факт е че паркирам с едно наум под балкони особенно, от пушачи най ме е шаш и от тролеи и трамваи.
предишната астра Ф я продадох на един приател дето му маркираха с нож на гюрука хеликоптерна площадка - ама той си е докарал съседите до бяс.
не се притеснявай излишно. ми кажете кога и къде пък току виж сме се събрали

Profile  

PostPosted: Wed Oct 27, 2010 9:36 am 
любител

Автомобил: Opel Astra Bertone
Image
Image

Profile  

PostPosted: Sun Nov 14, 2010 11:42 pm 
любител

Автомобил: kadett 20se-cabrio
Kaзвам се Веско, от София съм ,за жалост не уча ,но работя.
В момента имам тази кадет от януари месец. По него съм правил/сменил : Смених предния капак и сложих щраймери(след сблъсък с една ограда предния капак съвсем не се затваряше нормално,а предната броня се оказа от стъкломат.... но в бързината от 4-ри парчета Оги от девила я събра) тампон на двигателя , вътрешно каре на късата полуоска, сложих аларма,ревизирих централното,преправих генерацията, в момента е с права тръба(като по средата има мека връзка) а накрая си сложих оригинално гърне ,до август карах на бензин , но тогава намерих подходящата бутилка за газ и сега е с двете горива.

Image

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: Thu Mar 15, 2012 6:20 pm 
любител

Автомобил: astra cabrio bertone
аз сам иван от мездра и сам с астра кабриолет 94г пребоядисана изкапена предстои ми смяна на тавана и нови фарове нови стопове и претапциране на салона и искам да смея броните че им се накефих вече

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 2 hours