Кабриолет Клуб България

Нека съберем колите без покрив под един покрив!
https://www.AutoDoc.Bg https://www.cabriozone.com
It is currently Tue Jan 21, 2025 4:34 pm

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: проблем!!!!
PostPosted: Tue Mar 23, 2010 1:39 pm 
фен

Автомобил: Opel Astra F Bertone
то проблема небеше нещо кой знае какво... просто беше изгорял предпазителя който е за тавана... това е че ми се наложи да разглобя почти цялата кола докато разбера че е той.... Та този въпросен предпазител не е на таблото за бошони а зад него заврян на май*** в ******..... та да знете който кара опел че се намира там....

Ванко, бтв този кабел за който ми каза също беше наранен на бая места и го изолирах след това купих изолация и всички кабели от задния панел до релетата в багажника ги напъхах в нея да съм сигурен че няма да прави проблем занапред, че това води до разковачване на целия интериор в колата [smilie=drinks.gif] [smilie=drinks.gif]

Profile  

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 11:44 pm 
фен

Автомобил: '96 Opel Astra F Bertone
[smilie=biggrin.gif] Вече поне си спокоен [smilie=dance3.gif]

Profile  

PostPosted: Wed Aug 24, 2011 4:35 pm 
любител

Автомобил: Opel Astra Bertone 1.6 MI
приател здр еми като взех моита само едно коп4е работеше свалиаш и почистваш пластинките вътре в копчето много се ебават Успех !!! [smilie=good.gif]

Profile  

PostPosted: Sun Jul 15, 2012 12:36 am 
любител

Eто че и на мен ми се случи тази смешна история с таванчето !!! Преди 2 дни случайно ми засече така по средата получи се нещо като сателитна чиния а мен ме обля пот чак до ушите [smilie=biggrin.gif] И така натискам коп4ето отзад кадето колегата спомена че има релета се чува едно цъкане при натискане на копчето за сваляне и вдигане. Ядосах се аз и тряснах все още неовисналата врата и кво стана механизма проработи. Натискам копчето за сваляне и вдигане не цъка реле всичко е по мед и масло. Казах си проблема е решен ДА АМА НЕ !!! откачих буксата на шоф. врата почистих сложих и заспа тръгна.Сега вечерта кеф возене това онова прибирам се ааааааааааа миииииииииииииии. Тавана не мърда [smilie=rofl.gif] Отворих вратата мръднах тaм кадето влизат кабелите хоп и пак тръгна. Загледах хубаво и видях че там минават няколко кабела свободно от вратата и влизат в купето като Булсатком [smilie=suicide_fool-edit.gif] Колата нз защо не е имала централно и са прекарвали кабелите е така пуснати . Утре ще пробвам да ги наместя и изолирам Явно има няква връзка с кабелите за ел стъклата или пуснатите от инвалид кабели за централното правят късо и помпатa се шашка !!! . Ще опитам да почистя буксата да прегледам кабелите да изолирам ако има късо и пак ще пиша .Ако не откия причината сте прекараме др кабели до помпата и реленцата отзад и ако пак нестава [smilie=hunter.gif] ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ !!!! [smilie=rap.gif]

Profile  

PostPosted: Sun Jul 15, 2012 8:44 pm 
любител

Днес пробвах но се оказа че всичко си е наред .Ходих до специалист каза че се губи маса . Разглобих вратата натискам копчето стига до някъде и спира.Задуржам копчето и бия с ръка по гредата на 6офьора и тръгва.ВКАРАХ СЕ В ЕБАСИ ФИЛМА !!!! прегледах да не отива някъде кабел на маса но не всичко отива отзад в релетата . Размърдах кабелите понаместих ги сглобих колата и така. Сега вдига и се сваля ама някъде в средно положение се чува странен звук , който преди го нямаше [smilie=dash2.gif] ще покарам така и ще видим какво ще стане ако не карам я на сервиз и така мн факана история се получи

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours