cabrioV6 написа:
Еми не ми харесват, нищо интересно за много пари, ако ще давам над 20 000 пак ще е американец но V8. Приятел си купи чисто ново 330 кабрио и като спрем пред някое заведение определено повече народ се заглеждат по моето, което е около 15 пъти по евтино :) Миналите балове определено събираше повече погледи от доста по-скъпи коли, но масови и банални. Ако ще си купувам Мерджан или БМВ ще е или SL или 6ца, другите просто с нищо не ми привличат вниманието. Да не говорим за "лукса" предлаган от 3ката и "качеството" и на изработка.
Въпрос на лично мнение, колега. Нормално е хората в БГ да се заглеждат повече по крайслера, все пак е доста по-рядко срещан автомобил от BMW. Но в USA нещата май стоят обратното, а?
Според мен е безсмислено да се спори кой автомобил е по-по-най, всеки човек си има нещо, което му е на сърцето в крайна сметка
Аз например никога, абсолютно никога, няма да предпочета Крайслер пред BMW, сигурен съм, че за теб нещата стоят по същия начин, но в полза на Крайслера
Така че, най-важното е да се кефим на колата, която сме си избрали да караме, без значение марка, модел, година и всичко останало.