Кабриолет Клуб България

Нека съберем колите без покрив под един покрив!
https://www.AutoDoc.Bg https://www.cabriozone.com
Дата и час: Чет Сеп 12, 2024 1:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 10, 2010 6:20 pm 
фен

Автомобил: chrysler V6
E другото хубаво е че всичко става от митсубиши галант, а такива разглобени има доста,иначе 3 седмици идват нещата от щатите, но и на мен не ми е единствена кола и стига да не е лятото не ми пука. При мен няма смисъл от метан или АГУ защото имам С2ка 1,4 ХДИ и 307ца пак ХДИ, та за возене коли бол с разход под 10лв/100 та това и 20 да ми харчи не ме интересува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 10, 2010 7:23 pm 
любител

който има пари не го бърка но щом не те бъркат парите те съветвам да си вземеш нещо баварец кабрио 2000г или А4 също 2000г или CLK 200 пак 2000г .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 11, 2010 6:06 pm 
фен

Еми не ми харесват, нищо интересно за много пари, ако ще давам над 20 000 пак ще е американец но V8. Приятел си купи чисто ново 330 кабрио и като спрем пред някое заведение определено повече народ се заглеждат по моето, което е около 15 пъти по евтино :) Миналите балове определено събираше повече погледи от доста по-скъпи коли, но масови и банални. Ако ще си купувам Мерджан или БМВ ще е или SL или 6ца, другите просто с нищо не ми привличат вниманието. Да не говорим за "лукса" предлаган от 3ката и "качеството" и на изработка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 11, 2011 3:12 pm 
любител
Аватар

Автомобил: BMW E46 318 Ci Cabrio `03
cabrioV6 написа:
Еми не ми харесват, нищо интересно за много пари, ако ще давам над 20 000 пак ще е американец но V8. Приятел си купи чисто ново 330 кабрио и като спрем пред някое заведение определено повече народ се заглеждат по моето, което е около 15 пъти по евтино :) Миналите балове определено събираше повече погледи от доста по-скъпи коли, но масови и банални. Ако ще си купувам Мерджан или БМВ ще е или SL или 6ца, другите просто с нищо не ми привличат вниманието. Да не говорим за "лукса" предлаган от 3ката и "качеството" и на изработка.

Въпрос на лично мнение, колега. Нормално е хората в БГ да се заглеждат повече по крайслера, все пак е доста по-рядко срещан автомобил от BMW. Но в USA нещата май стоят обратното, а? [smilie=cool.gif] Според мен е безсмислено да се спори кой автомобил е по-по-най, всеки човек си има нещо, което му е на сърцето в крайна сметка [smilie=whistle3.gif] Аз например никога, абсолютно никога, няма да предпочета Крайслер пред BMW, сигурен съм, че за теб нещата стоят по същия начин, но в полза на Крайслера [smilie=dance4.gif]
Така че, най-важното е да се кефим на колата, която сме си избрали да караме, без значение марка, модел, година и всичко останало. [smilie=dance3.gif]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 18, 2011 1:40 pm 
фен

Аз ако съм в щатите няма да карам Крайслер 100% , ще е нещо пак както тука е крайслера, то м/у другото моя Крайслер в щатите го карат предимно дебели негърки, ама това е в щатите тука си е интересен и то много :) Същото е и с много други марки и коли, просто понякога обичам да се различавам от другите. БМВтата не ми харесват заради вътрешните си габарити, аз обичам да е по просторно в един автомобил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 18, 2011 3:14 pm 
любител
Аватар

Автомобил: BMW E46 318 Ci Cabrio `03
Така е, всеки човек търси нещо определено в автомобила си [smilie=good3.gif] И пак ще кажа - според мен най-важното е да караме това, което ни е на сърцето [smilie=dirol.gif]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 19, 2011 9:12 am 
фен

Мене на сърцето ми е ПРАУЛЕР ама няма изгледи да имам такова в гаража :) Това е заместител да кажем :):):)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2024 11:14 am 
фен

Автомобил: BMW740
Yeezy Official Website
Yeezy Shoes
Yeezy Supply
Yeezy Shoes
Yeezy Shoes
Adidas Yeezy
Yeezy Slides
Adidas Yeezy
Yeezy 350
Yeezy Official Website
Yeezy Official Website
Yeeyz Store
Yeezy Slides
Yeezy Store
Louis Vuitton
Louis Vuitton Outlet
Louis Vuitton
Louis Vuitton Outlet
Louis Vuitton
Louis Vuitton Outlet
Louis Vuitton
Louis Vuitton Outlet
Yeezy Shoes
Yeezy Supply
Yeezy Slides
Yeezy Supply
Yeezy 350
Yeezy Shoes
Yeezy Slides
Adidas Yeezy
Yeezy Adidas
Yeezy Supply
Adidas Yeezy
Yeezy 2024
Yeezy Supply
Yeezy Supply
Yeezy Slides
Yeezy 350
Yeezy Official
Yeezy Shoes
Yeezy Official
Yeezy Supply
Yeezy Shoes
Yeezy 350
Yeezy Slides
Yeezy Supply
Yeezy Official
Yeezy Slides
Yeezy Official
Yeezy 350
Yeezy Official Website
Yeezy Official Website
Yeezy Shoes
Yeezy Official Website
Yeezy Supply
Yeezy 350
Yeezy Shoes
Adidas Yeezy
Yeezy Slides
Adidas Yeezy
Yeezy Slides

Tags:Yeezy Shoes,Yeezy,Yeezy Supply,Adidas Yeezy,Yeezy Slides

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа