Много хора ми се кефят на колата, но веднага питат " много ли са му скъпи частите" или колко харчи. За харченето мисля че не е малко но не е и много, средния разход градско е 12-16, като никога не го карам лекичко, просто ще карм ли лекичко си карам пежото или ситроенчето, извънградско е 7-8 като е доста над средното каране спрямо другите коли. Относно частите положението е доста невроятно за повечето "разбирачи". Преди седмица 2 ми пристигнаха нещата от USA. За сумата от 300лв купих за колата: 6 броя свещи денсо иридиеви, комплект кабели, ремък с 2 ролки, спортен филтър K&N с 1 000 000 гаранция, филтър за скоростната кутия, филтър за маслото K&N пак с някакви по добри показатели, горивен филтър, 2 бр. амортисиорчета за багажника, може и друго да има но не се сещам, от преди това си имах аксесоарния ремък, и за 40 лв купих ремъка з ахидравликата на покрива от балкан стар, за 70лв купих и маслото за скоростите пак от балкан стар. Смяната на всички тези неща ми струваше 150лв. Та какво се получава, карам V6 доста екзотична и забележима кола, а реално поддръжката ми излиза по-евтина от на голф 3ка 1,4. Понеже имам приятел с БМВ там пък нещата са умножени по 3-4 та и повече, като реално БМВто му сравнено с крайслера е все едно да сравнявам количка в супермаркет с бентли
Та определено съм много ама много доволен от колата ми и горещо препоръчвам на всеки който се чуди какво кабрио да си купи да се огледа за такова, да не говорим че и цената при закупуване е доста ниска, да не казвам обидно ниска.