Кабриолет Клуб България

Нека съберем колите без покрив под един покрив!
https://www.AutoDoc.Bg https://www.cabriozone.com
It is currently Sat Jan 25, 2025 2:41 am

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Wed Feb 10, 2010 6:20 pm 
фен

Автомобил: chrysler V6
E другото хубаво е че всичко става от митсубиши галант, а такива разглобени има доста,иначе 3 седмици идват нещата от щатите, но и на мен не ми е единствена кола и стига да не е лятото не ми пука. При мен няма смисъл от метан или АГУ защото имам С2ка 1,4 ХДИ и 307ца пак ХДИ, та за возене коли бол с разход под 10лв/100 та това и 20 да ми харчи не ме интересува.

Profile  

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 7:23 pm 
любител

който има пари не го бърка но щом не те бъркат парите те съветвам да си вземеш нещо баварец кабрио 2000г или А4 също 2000г или CLK 200 пак 2000г .

Profile  

PostPosted: Thu Feb 11, 2010 6:06 pm 
фен

Еми не ми харесват, нищо интересно за много пари, ако ще давам над 20 000 пак ще е американец но V8. Приятел си купи чисто ново 330 кабрио и като спрем пред някое заведение определено повече народ се заглеждат по моето, което е около 15 пъти по евтино :) Миналите балове определено събираше повече погледи от доста по-скъпи коли, но масови и банални. Ако ще си купувам Мерджан или БМВ ще е или SL или 6ца, другите просто с нищо не ми привличат вниманието. Да не говорим за "лукса" предлаган от 3ката и "качеството" и на изработка.

Profile  

PostPosted: Tue Jan 11, 2011 3:12 pm 
любител

Автомобил: BMW E46 318 Ci Cabrio `03
cabrioV6 wrote:
Еми не ми харесват, нищо интересно за много пари, ако ще давам над 20 000 пак ще е американец но V8. Приятел си купи чисто ново 330 кабрио и като спрем пред някое заведение определено повече народ се заглеждат по моето, което е около 15 пъти по евтино :) Миналите балове определено събираше повече погледи от доста по-скъпи коли, но масови и банални. Ако ще си купувам Мерджан или БМВ ще е или SL или 6ца, другите просто с нищо не ми привличат вниманието. Да не говорим за "лукса" предлаган от 3ката и "качеството" и на изработка.

Въпрос на лично мнение, колега. Нормално е хората в БГ да се заглеждат повече по крайслера, все пак е доста по-рядко срещан автомобил от BMW. Но в USA нещата май стоят обратното, а? [smilie=cool.gif] Според мен е безсмислено да се спори кой автомобил е по-по-най, всеки човек си има нещо, което му е на сърцето в крайна сметка [smilie=whistle3.gif] Аз например никога, абсолютно никога, няма да предпочета Крайслер пред BMW, сигурен съм, че за теб нещата стоят по същия начин, но в полза на Крайслера [smilie=dance4.gif]
Така че, най-важното е да се кефим на колата, която сме си избрали да караме, без значение марка, модел, година и всичко останало. [smilie=dance3.gif]

Profile  

PostPosted: Tue Jan 18, 2011 1:40 pm 
фен

Аз ако съм в щатите няма да карам Крайслер 100% , ще е нещо пак както тука е крайслера, то м/у другото моя Крайслер в щатите го карат предимно дебели негърки, ама това е в щатите тука си е интересен и то много :) Същото е и с много други марки и коли, просто понякога обичам да се различавам от другите. БМВтата не ми харесват заради вътрешните си габарити, аз обичам да е по просторно в един автомобил.

Profile  

PostPosted: Tue Jan 18, 2011 3:14 pm 
любител

Автомобил: BMW E46 318 Ci Cabrio `03
Така е, всеки човек търси нещо определено в автомобила си [smilie=good3.gif] И пак ще кажа - според мен най-важното е да караме това, което ни е на сърцето [smilie=dirol.gif]

Profile  

PostPosted: Wed Jan 19, 2011 9:12 am 
фен

Мене на сърцето ми е ПРАУЛЕР ама няма изгледи да имам такова в гаража :) Това е заместител да кажем :):):)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours