Кабриолет Клуб България

Нека съберем колите без покрив под един покрив!
https://www.AutoDoc.Bg https://www.cabriozone.com
It is currently Mon Jan 20, 2025 6:48 pm

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Apr 20, 2011 1:32 am 
любител

Здравейте момчета,

Нов съм във форума, за което се радвам и се надявам да намеря полезни съвети тук, а и в бъдеще и аз да бъда полезен на някой.

До 2-3 седмици ми предстои покупка на кола. Спрял съм се на Megane II Coupe / Cabriolet.

Искам да бъда подготвен за покупката за това искам да задам следните въпроси и ще се радвам ако някой отдели време да ми отговори.

1) Има ли тук хора, каращи Megane II CC. Интересува ме конкретно сгъваемия покрив, като най - характерна част за модела. Създава ли ядове, има ли нещо специфично при употреба / поддръжка, което трябва да се знае. При проблеми има ли части и съответно майстори които да го отстраняват или единствено в Представителствата на Рено?

2) Избирам между 1,6 бензин и 2,0 бензин. Дизел, не смятам да търся. Има ли нещо претенциозно или са хубави и работливи моторчета? 1,6 достатъчно мощен ли е за масата на купето?

3) Нещо друго, което се сещате да споделите с мен като бъдещ собственик на Megane II CC ?

Благодаря ви предварително за отделеното време.

Profile  

PostPosted: Thu Jul 25, 2013 10:13 pm 
любител

Здравейте колеги,

От доста време не съм писал. Реших да се включа, за да мога да бъда полезен на настоящи и бъдещи колеги.

Малко след горното ми мнение си купих въпросното кабрио - 2005 Renault Megane 2 Coupe Cabriolet.
1,6 бензин. Купих колата на 42 000 км. Вече успешно минаваме 110 000 км. За въпросният пробег и време съм сменил различни части и съм се сблъскал с различни проблеми. Вярвам, че с опита ми ще мога да бъда полезен и на други потребители.

Обобщено - много съм доволен от колата. Покри очакванията ми. Поддръжката е доста приемлива.
Който има въпроси, да се чувства свободен да пита.

Поздрави!

Profile  

PostPosted: Mon Sep 30, 2013 9:19 am 
Администратор

Автомобил: Peugeot 306 Cab CA 3859 MH
Радвам се, че имаме човек с опит вече в този подраздел. Сподели малко впечатления от колата, може да е полезно на някой който се колебае за такава кола! Успех!

П.П. Надявам се тези километри да са минати предимно без таван! [smilie=biggrin.gif]

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours