Здравейте колеги,
за добро или лошо дойде време да сменя кабриото с малко по - семейна кола (рано или късно и това се случва.) С две думи за колата:
година на производство: 2004
двигател: бензин, 2000 кубика, 136 к.с., никога не съм монтирал газови инсталации
брой врати: 2
Цвят: сив металик
пробег: 147000 (приблизително)
Екстри: черен кожен салон, (таблото НЕ е кожено), навигационна система (работеща), парктроник, CD чейнджър, автоматични фарове, ел. стъкла и огледала, МП3, хладилна жабка, климатроник, алуминиеви джанти с перфектни гуми Goodyear на един сезон, АБС, ЕСП, всички необходими застраховки, прегледи и т.н. Сигурно пропускам доста неща, но като цяло сте наясно с екстрите, НЯМА подгрев на седалките.
Какво е правено по автомобила: Не смятам, че изобщо е необходимо да се коментира, но все пак: редовно смяна на масло и филтри, антифриз, спирачна течност, преди по малко от година смених дискове и накладки, миналото лято купих нов акумолатор, сменял съм температурни датчици, вентилатор с нов, преди месец смених всички свещи и бубина с нова!! Абе най вероятно и други неща съм правил за тия години, но сега не се сещам. С две думи - колата е в много добро състояние, кара се ежедневно (по скоро се пътува всеки ден с нея, предвид работата ми), ИМА дребни забележки по външния вид, които нямам намерение да крия, друго май не се сещам. За всякакви въпроси по телефона - 0888 699 789, Колата се намира в гр. София,
А щях да забравя - офертна цена - 6500 лева.
И моля накой да ми помогне с качването на снимки, защото не мога да се справя, благодаря ви предварително
http://olx.bg/ad/provavam-pezho-307-ss- ... 5NN5E.html