Кабриолет Клуб България

Нека съберем колите без покрив под един покрив!
https://www.AutoDoc.Bg https://www.cabriozone.com
It is currently Wed Dec 04, 2024 1:34 am

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Mon Jun 10, 2013 8:31 pm 
Администратор

Автомобил: Peugeot 306 cabriolet 2.0 ph2
Привет на всички ! Дойде време да се организираме за лятната среща на клуба и отново да си изкараме едни незабравими почивни дни. Избрахме да бъде в Еленски балкан - село.Бръчковци

Къщите са резервирани за 19,20,21 Юли . До края на Юни месец когато разберем колко човека ще сме трябва да съберем капаро. Всеки който се запише в форума или страницата ни в Facebook ще му бъде изпратено съобщение как и къде може да плати капарото за срещата.
[smilie=bye.gif]

Преди 1 седмици нашият приятел Pingelov-Дани отиде да провери как е пътя до там от Велико Търново до село.Бръчковци и какво е състоянието на басейните и къщите.

Местоположение на къщите : http://goo.gl/maps/JDJWC

Цена на нощувка - 130 лв на вечер е една къща за 6 човека. Взависимост от това колко човека ще сме ще се уточни и цената на човек. Ако сме 6/12/18 или 24 човека се пада по 21.60 на вечер на човек. Ако в някоя къща има по-малко от 6 човека цената ще се вдигне малко на всеки, за да е поравно на всички.

За допълнителни въпроси може да се свържете с мен на телефон 0885 313 317 (Ефтим ) или ми пишете на лично съобщение -

Записани :

1.Tares + 3 - платено
2.Vincent - платено
3.HegeJl4o + 1 - платено
4.Pingelov - платено
5.eekset + 1 - платено
6.smirnoff4o92 - платено
7.Niki + 1 - платено
8.mimi.b + 1 - платено
9.Stancho - платено

За повече информация може да посетите сайта http://www.sveta-elena.eu/ :

Еднофамилни къщи „Света Елена” се намират в с. Бръчковци. Непосредствената близост на язовир Йовковци до къщи „Света Елена” позволява на всички любители на риболова да опитат своя късмет, както и да се насладят на уникалния природен пейзаж.

На Ваше разположение са четири самостоятелни къщи с веранди, два басейна, навес с барбекю, паркинг и озеленен терен,където Вашите деца могат свободно и безопасно да играят на воля.
Всяка от четирите къщи е с капацитет 6 места, 3 спални – всяка със собствен санитарен възел.
В модерно оборудваните кухни може да изпитате Вашите кулинарни умения и да зарадвате Вашата компания.
За следобеден отдих са подходящи всекидневните, снабдени с цифрова телезивия и комфортни мебели.

Червена къща

Image

Image

Image

Image

Зелена къща

Image

Image

Image

Image

Синя къща

Image

Image

Image

Image

Още снимки

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: Mon Jun 10, 2013 10:26 pm 
Модератор

Автомобил: Opel Astra F Cabriolet
Здравейте колеги! Лично аз посетих мястото, за да видя обстановката и пътя до там на живо. Относно къщите това което е показал колегата като снимки от интернет е едно към едно - два басейна, четири къщи, в момента се изгражда и външно стационарно барбекю, което по думи на дамата която ми показа "обекта" ще е готово до датата на нашето събиране. Относно пътя до там ще цитирам извадката си която бях пуснал във фейсбук още в деня на посещението ми:
Здравейте колеги! Днес посетих въпросната къща лично и сега споделям с Вас. Минах по маршрут с начална точка Велико Търново - тръгва се по магистралата която води към Варна и след около 10 километра каране се отклоняваме надясно.След слизането от магистралата и качването на второстепенния път има участък който е около 7-8 километра свежо закърпен, но по български - няма дупки но има доста неравности породени от кръпките. Снимките които виждате са след този участък по пътя към Елена. Като цяло пътя има неравности но е годен за каране, има леки пропадания в дясната лента на няколко места, понеже криволичим покрай бреговете на река. Иначе е доста живописно и приятно за каране.Вилата се намира на 4 км след града. минавайки през града видях че имат доста добре уреден център и голям паркинг, кафенца и т.н. Пътя от градчето до вилата е тясно планинско пътче с добро асфалтово покритие, със завойчета, изкачвания и спускания - приятно за каране. Лошия участък от пътя на снимките е от главния път до самите вили - цифром и словом 200 метра участък - с един по голям ров на него - но той може да се финтира. . Общата дължина на маршрута е около 45 км - от Търново до вилата през този път
Ето и няколко снимки на пътя които успях да направя
снимки от слизането от магистралата до град Елена:
Image
Image
Image
Image
Image
паркинга пред вилите:
Image
Ето я и въпросната отсечка от главния път до вилата( последователността на снимките от вилата към главния път):
Image
Image
Image
тук вече се излиза на главното пътче
Image
а ето и едно фото на моста над язовира намиращ се на около километър от вилата
Image
Ами от мен това, безаварийно лято на всички и дай боже да напълним къщите,че и още да търсим

Profile  

PostPosted: Tue Jun 11, 2013 10:37 am 
клубен знаменосец

Автомобил: Peugeot red 306 1.8i cabrio
Пътя не изглежда толкова зле, поне не е като предния път [smilie=biggrin.gif]

Image

Profile  

PostPosted: Wed Jun 12, 2013 3:54 pm 
Модератор

Автомобил: Opel Astra F Cabriolet
Eто и една надъхваща снимка от предишната среща [smilie=tongue.gif]
Image
и част от групата
Image

Profile  

PostPosted: Tue Jun 18, 2013 8:57 am 
любител

Автомобил: '00 Peugeot 306 Cabriolet
На мен ще ми е малко трудно придвижването, предвид състоянието на пътя Разград - Елена и окачването на моят кабриолет, но пък съм решил да дойда на 100% този път. За сега се записвам само аз, но има възможност да дойдат още 2-ма или 3-ма човека с мен, за тях ще пиша допълнително до края на месеца.
Мисля, че ще си изкарам страхотно, въпреки че лично познавам само Венци, а Ефтим само по чата, но пък нали за това са сбирките на клуба, за да се запознаем с нови фенове на откритите автомобили.
За тези, които не ме познават, ето моя снимка:

Image
А ето и моята "палатка" [smilie=dance3.gif]
Image

Profile  

PostPosted: Tue Jun 18, 2013 6:07 pm 
Администратор

Автомобил: Peugeot 306 Cab CA 3859 MH
Ако не дойдеш ще те бия и догодина [smilie=biggrin.gif]

Profile  

PostPosted: Thu Jun 20, 2013 2:31 pm 
фен

Автомобил: bmw 320
+2

[smilie=to_pick_ones_nose3.gif] [smilie=spruce_up.gif]

Profile  

PostPosted: Thu Jun 20, 2013 3:06 pm 
клубен знаменосец

Аз със сигурност пропускам заради Цонево [smilie=cray.gif]

Image

Profile  

PostPosted: Thu Jun 20, 2013 4:31 pm 
Администратор

Автомобил: Peugeot 306 cabriolet 2.0 ph2
Дяков кой ще носи знамето ?

Profile  

PostPosted: Fri Jun 21, 2013 8:24 am 
клубен знаменосец

Ами другия път ще се реванширам за беззнамието на тази сбирка [smilie=drinks.gif]

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours