Кабриолет Клуб България

Нека съберем колите без покрив под един покрив!
https://www.AutoDoc.Bg https://www.cabriozone.com
Дата и час: Вто Окт 15, 2024 12:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 28, 2009 1:24 pm 
любител
Аватар

Автомобил: GM mgf
Здравейте колеги, решил съм да си купя Mercedes SLK200, имате ли някакви впечатления от този автомобил, като най-вече ме интересуват следните няколко неща: скъпа ли е поддръжката му като цяло, чупи ли се много( чух подобно нещо), разваля ли се механизмът на покривът и заслужава ли си парите ( 10 000 - 12 000 лева). Благодаря ви предварително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 28, 2009 2:26 pm 
Администратор
Аватар

Автомобил: Peugeot 306 Cab CA 3859 MH
Мисля, че за тези пари няма да е читаво... Тук в форума нямаме СЛК от старите за да каже някой точно какво и как се чупи или не и т.н. За поддръжката можеш да провериш по магазините как вървят цените с консумативите и да си направиш сметка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 30, 2009 8:41 pm 
любител
Аватар

Автомобил: slk 200 k
Мога да кажа за следващото SLK200 - 2005 год - страшно здрав и надежден автомобил
Поддръжката е символична направо, като за смяна на консумативи сумата е малко под 200 лв. Досега другото което съм сменял са накладки, цената също е напълно приемлива ... Друго - за толкова време по софийските дупки окачването не е мръднало (имам предвид наистина не е мръднало, колата се преглежда редовно в сервиз), много дуракоустойчива. Всичко е направено с много мисъл и прецизност

Нооо за 10-12 000 ... незнам, това му е взета душата и едва ли е пипано нещо по него, вероятно е дроб

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 12:43 pm 
любител
Аватар

Автомобил: GM mgf
Благодаря ви много за отговорите [smilie=good2.gif] [smilie=good2.gif] [smilie=good2.gif]
Съжелявам че, не съм уточнил става въпрос за 99-та година. Ако и за нея важи това, че е здрава и с не чак толкова скъпи комсумативи, смятам че това е моята кола.
Относно цената( по цял ден съм в търсене) и мога да ви кажа дори, че най-ниската оферта е 9000лв. но по-хубавите( тези с червеният салон и джанти евентуално) са на цена 12-13-14 хиляди лева. Повечето от колите са малко над 100 000 киломерта.
Много се чудя и дали си заслужава да правя упражнението с докарване от Германия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 4:57 pm 
Администратор
Аватар

Автомобил: Peugeot 306 Cab CA 3859 MH
В България мисля, че има достатъчно които да се огледат. За Германия единствено ако намериш някоя леко чукната примерно в преден калник, но пък да е много запазена за малко пари си заслужава ако има кой да я огледа преди да отидеш ти!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа